BRAV

coaching

Susțin antreprenori, lideri și creatori să-și dezvolte viața într-un mod deliberat și cu semnificație.

Despre mine

Mă numesc Igor Rotaru.

Am în spate 10 ani de experiență în antreprenoriat, iar în ultimul an am absolvit școala Coaching Partners și am oferit peste 300 de ore de coaching.

Sunt un introvertit pasionat de învățare și mă simt cel mai bine fie cu o carte în mână, fie într-o conversație profundă.

Nu trece nicio zi în care să nu învăț despre schimbare. Întrebarea la care încerc să-mi răspund este: Ce anume contribuie la transformarea de durată a unui om?

Despre coaching

Procesul de coaching conține sesiunea propriu zisă și acțiunile pe care le faci între sesiuni. Eu te voi însoți în drumul conștientizării prin ascultare, întrebări, oglindirea gândurilor și emoțiilor și exerciții de gândire creativă. Între sesiuni, te voi ajuta să-ți menții angajamentul pentru acțiune.

E bine să știi că în procesul de coaching folosesc 3 direcții de acțiune:

Obiective specifice: Transformi dorințe abstracte în obiective clare, măsurabile și în planuri de acțiuni realiste.

Viziune puternică: Îți clarifici valorile și misiunea personală pentru a investi obiectivele cu semnificație puternică.

Identitate: Identifici atitudinile și credințele care te limitează. Înlături straturile de identitate care nu te mai ajută.

Pe drum, după entuziasmul începutului, se instalează rezistența la schimbare, atât la nivel individual, cât și în sistemele din care facem parte (cuplu, familie, organizație etc.). 

Pentru a o înfrunta, e nevoie de angajament ferm pentru explorare, învățare, asumare de riscuri și perseverare atunci când devine greu.

Testimoniale

„Să lucrez cu Igor e provocator fiindcă mă împinge să mă uit la mine prin alte lentile, să îndrăznesc mai mult și să cred în mine. Nu mi-a fost ușor să mă deschid sau să împărtășesc aspecte nediscutate cu alte persoane. Însă Igor a reușit să creeze un mediu primitor și deschis. Iar faptul că îl văd ca pe un aliat care crede în mine, pregătit să mă sprijine cu instrumentele necesare, îmi dă curaj și îi sunt extrem de recunoscătoare pentru asta.”

Ioana Făghian

„Sesiunile de coaching cu Igor m-au ajutat, în primul rând, să îmi asum decizii importante. Să mă focalizez pe proces, mai puțin pe rezultat. Să mă concentrez pe ceea ce pot face, mai degrabă decât pe ceea ce este independent de mine. Să îmi cristalizez valorile și mereu să mă întorc la ele ca ancoră, mai ales în momentele grele.
Dar toate astea înseamnă, de fapt, o viață trăită cu sens, trăită plenar și conștient, în care tu ești la hățurile propriului destin. O viață în care ai parte de creștere, învățare, claritate și un sentiment de împlinire și pace interioară.”

Răzvan Timofciuc

„De câteva luni, lucrez cu Igor din rol de client de coaching. Discuțiile cu el mă ajută pe mai multe paliere, dar aș menționa aici faptul că îmi dau “claritate” și “curaj.” Au fost și întâlniri complicate, dar felul în care am vorbit despre ele și ne-am întors la masa de lucru îmi confirmă că am parte de un spațiu safe de exprimare.”

Oana Filip

Vrei să lucrăm împreună?

Pentru că lucrurile bune iau timp, forma în care aleg să lucrez cu clienții mei este un pachet de 12 întâlniri de coaching.

În acest parteneriat, îți garantez că voi fi un coach prezent, curajos și implicat. De la tine am nevoie să vii cu deschidere și asumare.

Ce include acest program?

  • 12 sesiuni de coaching a câte 60 minute;
  • comunicare prin email înainte și după fiecare sesiune, pentru a profita la maximum de ora pe care o avem la dispoziție;
  • suport continuu pentru angajamentul tău, oferit între sesiuni.

Cum știi că e pentru tine?

Ai pasiune. Îți place acțiunea. Crezi în învățarea continuă. Vrei mai multă claritate. Ai nevoie de curaj pentru a trece la următorul nivel.

Te regăsești?

Hai să avem o conversație și să explorăm dacă ne potrivim.